Stadstuinen Oldenburg

Oldenburg Stadstuinen

11 mei t/m 11 augustus 2024

Stadstuinen Oldenburg

Zomertijd is tuiniertijd. Dat geldt in het bijzonder voor Oldenburg. Van mei tot augustus verfraaien de stadstuinen ("Oldenburg Stadtgärten") uw dagelijks leven en maken ze van elke wandeling door de binnenstad een geweldige belevenis. En zo kunt u tijdens het slenteren in populaire winkelstraten en op levendige pleinen niet alleen een paar koopjes scoren. Je vindt er ook tien groene eilanden van rust - met een hoge feel-good factor, veel natuur en nog meer ruimte voor ontspannen ontmoetingen.  

De stadsoases brengen jong en oud samen en verhogen de verblijfskwaliteit tijdens het winkelen in de binnenstad. Tegelijkertijd nodigen ze uit tot vertoeven, ontspannen en kletsen, verbeteren ze het stadsklimaat in alle opzichten en maken ze vogels, insecten en andere dieren blij.  

De stadstuinen zijn ontworpen door verschillende hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijven - sommige als tuinen van de toekomst. Als plekken die actuele, maatschappelijk relevante onderwerpen aansnijden. U kunt ter plekke ideeën uitwisselen met anderen. Kom naar het gemaakte bed en laat je verrassen. 

Downloads

"" downloaden